Siirry sisältöön

Plasmaleikkauspöydät
valmiilla CNC-leikkausohjelmalla

CEBOTEC Oy on tuonut markkinoille AUTO.TEC ITALIA:n valmistaman pienen ja edullisen UNI-CUT CNC-plasmaleikkauspöydän, joka voidaan varustaa erimerkkisillä plasmaleikkureilla. Pöydän koot ovat 1x1 ja 1,25x1,25. Optiona pöytään voi hankkia "apupöydän", jolloin levyn koko saa olla 1x2 tai 1,25x2,50, mutta leikkausala on edelleen 1x1 tai 1,25x1,25.

UNI-CUT CNC-Leikkauspöytä on valmis laitepaketti, joka sisältää valmiin leikkauspöydän, vesialtaan ja tietokoneen.

LATAA ESITTEITÄ:
Lisävarusteet
Cutting Table flyer uni
Water Table flyer uni

plasmapoyta_3

UNI-CUT CNC-leikkauspöytä voidaan varustaa optiona saatavalla korkeuden seurantalaitteella, jonka ansiosta poltinpää seuraa tarkasti leikattavan levyn pintaa vaikka leikattava levy ei olisikaan aivan tasainen. Pöytä voidaan varustaa myös magneettikiinnitteisellä polttimen törmäyssuojalla, joka estää poltinpään vauriot törmäystilanteissa.

Tietokoneessa on valmiina CNC-leikkausohjelma. Leikkausohjelmalla voi piirtää 2D kuvia (CAD), tuoda käyttöön uusia kuvia USB-tikulta, generoida G-koodia (CAM) ja leikata. Leikkauspöytä tarvitsee toimiakseen vain 230V/50Hz sähköliitännän sekä erillisen plasmaleikkauskoneen, omine sähkö- ja paineilmaliitäntöineen. Max. leikkausala 1000 x 1000 mm. Edullinen ratkaisu tilapäiseen - tai nopeasti tarvittavien lisäpalojen - leikkaamiseen, minkä ansiosta voidaan välttää lisäpalojen toimitusajoista johtuvat tuotannon keskeytykset.

Toiminnassa olevaan UNI-CUT plasmaleikkauspöytään on mahdollisuus tutustua esittelykohteessamme TEUVALLA. Varaa esittelyaika ja tule tutustumaan UNI-CUT  plasmaleikkauspöytään ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Katso esittelyvideoita alta. 

plasmapoyta_tietokone

Pistehitsauskoneiden ammattilainen palveluksessasi!

Vieritä ylös